Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak/ hirdetőnek maximum 10 másodperce van arra, hogy megnyerje az érdeklődők figyelmét az online térben.

Mit jelent ez?

Azt, hogyha 10 másodpercen belül nem mutatsz valami érdekeset, a felhasználó tovább fog görgetni! Közelítsük meg innen, hogy miért szuperhasznos szolgáltatás a virtuális túra (virtuális túra) szállásadói szempontból is!

3D szkennelés a 4in1 megoldás!

- innovatív reklámozási lehetőség - sosem látott információ mennyiség/minőség - facility management segéd - speciális belső információs és edukációs platform

Ha apartmanházat vagy szállodát üzemeltetsz, bizonyára rengeteg időt, energiát és pénzt öltél bele a most látható gyönyörű végeredménybe, amit érdemes minél több embernek megmutatni, hogy növekedjen a foglalások száma. Ám azzal számolni kell, hogy rengeteg versenytársad van ezen a több tízezer szereplőt felsorakoztató piacon (a KSH 2024 év eleji felmérése összesen 308481 szállásadói férőhelyet számlál), akik közül ki kell tűnni - de vajon hogyan? Wow élménnyel, épületed digitális másolatával, azaz virtuális túrával!

A 3D szkennelés nyújtotta lehetőségek közelebb hozzák az ügyfeleket a szállásodhoz, hiszen szinte élőben átélhetik az ingatlan adta élményt, ami lehetővé teszi számodra, hogy teljeskörűen bemutasd épületed egyediségét, szépségét. Több kutatás is bizonyítja, hogy a virtuális hozzáférhetőség növeli az emberek foglalási kedvét, ami nem meglepő, hiszen a 3D szkennelés révén nagyobb figyelmet és bizalmat kaphat a szálláshelyed, mint egyszerű képek által.
Nincs kérdőjel, nincs titok, csak valódi, teljes bemutatkozás.

A klasszikus, két dimenziós képeket messze felülmúlja a virtuális túra, amelyhez számos egyéb digitális tartalmat is hozzáadhatsz - például videót, PDF fájlt, prezentációt, fotót, zenét, linket -, hogy bemutassuk azokat a szolgáltatásokat, létesítményeket, amelyek miatt a szálláshelyed különleges. Elvitathatatlan előnye ennek a platformnak, hogy sosem látott mennyiségű információt tudsz közölni magadról nagyon gyorsan, jó minőségben és átláthatóan.

Nyiss innovatív, digitális megoldásunk felé, hogy a trendeket ne csak kövesd, hanem te magad diktáld!

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi pontosság a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az AR (kevert valóság) csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

Scroll to Top