AR

FEDEZD FEL AZ AUGMENTED REALITY CSODÁLATOS VILÁGÁT

Az Augmented Reality, azaz a kiterjesztett valóság technológiája az egyik leginnovatívabb eszköz a digitális élmények terén.
Lehetővé teszi, hogy 3Dimenziós virtuális elemeket, tárgyakat - akár a saját üzletem tárgyait, pl. cipő, kanapé, hamburger stb. - és/vagy plusz információkat helyezzünk el a digitális térben, melyeket a valós, fizikai térben is láthatunk egy okoseszköz kijelzőjén keresztül.

Ez a lenyűgöző megoldás rendkívül hasznos segítséget tud nyújtani, egy épületen belüli navigációhoz is - mint egy helyspecifikus GPS. Továbbá számos területen, beleértve az értékesítést, az épület karbantartást vagy a munkahelyi folyamatokat - például gyárakban.


MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉS: EGY ÚJ DIMENZIÓ

A digitálisan megjelenített plusz termék, szolgáltatás vagy információ segítségével, hatékonyan keltheted fel - valós időben - a vásárlók érdeklődését, hiszen olyan információkat, hirdetéseket láthatnak a telefonjaik képernyőjén, amelyek fizikálisan, nincsenek is ott. De mivel digitális - így akár tud nagyobb, színesebb, figyelem felkeltőbb lenni. Az élmény a hatás, unikális!

A többletinformáció miatt hamarabb alakul ki érdeklődés, elköteleződés majd bizalom, így ez egy kiváló értékesítési célokat (is) szolgáló eszköz. Nincs szükség limitált élettartamú nyomdai termékekre. Bármi megjeleníthető, de színesebben, látványosabban és extra rugalmasan. Megtehetem, hogy óránként más és más akciót, reklámot kommunikálok a térben.
Olyan adatokat lehetséges kinyerni, amire mindig is vágytál - azért, hogy XXI.századi módon tudj megszólalni, értékesíteni, üzletet építeni.

Ha csak egyszer is megfordult a fejedben:
De jó volna egy olyan eszköz, amellyel nem a megszokott, mindenki által agyonhasznált köröket futom, és sablonokat használom.
Kellene egy innovatívan-kiugró, látványosan magával ragadó, “különb valami”, mely szinte azonnali, látványos siker lehetőségét kínálja, amivel előremutatóan kitűhetek, ebből az uniformizált zajból.

Megérkezett a 3D-s kommunikáció lehetősége - Eljött a Te időd!

? Bonyolultabb a hagyományos, mai folyamatokhoz képest: NEM!
? Drágább: NEM!
? Rugalmasabb: SOKKAL!
? Tudom növelni az eléréseket: JELENTŐSEN!
? Nőhet a hitelességem: HATÁROZOTTAN!
? Nagyobb forgalmat generálhatok: EGYÉRTELMŰEN!


ÉPÜLETEN BELÜLI KÖZLEKEDÉS: MINT A GOOGLE MAPS-EN

Régen a csillagok segítségével tájékozódtunk, aztán jött a papír térkép, majd a GPS és a Google Maps. De mi van épületekkel, a belső terekkel?

Bármely nagyobb épületben - legyen az egy múzeum, szálloda, pláza, reptér vagy egy hatalmas ipari komplexum - a helyiségek, irodák, részlegek megtalálása, sokunk számára kihívást jelent.
Erre kínál tökéletes megoldást a “digitális iker” kiterjesztett valóság funkciója.
A fizikai térben állva (pl. egy pláza bejáratánál) aktiválom a pláza 3D-s terét.
Ez csupán egy link - megnyitásához internet kapcsolatra, böngészőre és egy okos eszközre van szükség
A menürendszerből kiválasztom, hogy hova szeretnék eljutni (pl. moziba)
Okos eszközömön keresztül láthatóvá válnak azok a színes buborékok, melyet ha követek, eljuthatok a kívánt helyre

Csupán ennyi, ilyen egyszerű! És ha ez nem lenne elég, a menürendszer képes több nyelven is kommunikálni.


SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN KÖNNYŰ AZ ÉPÜLETKARBANTARTÁS!

Az AR különösen hasznos az épületkarbantartás és a gyári munkafolyamatok során, valamint tökéletes segítség a térbeli navigáláshoz.

A karbantartók és műszaki személyzet, digitális üzeneteket hagyhatnak az épület tetszőleges pontjain - ez lehet fotó, videó, jegyzet - ami, segíti a kommunikációt a pontos végrehajtást és a munkafolyamatok hatékonyságát.
Naplózhatóak a beavatkozások, az összes munkafolyamat, így minden részlet nyomon követhető, elemezhető és felhasználható a későbbiekben.

Ez a technológia jelentősen csökkenti a hibák és tévedések esélyét, miközben növeli az egyes munkák átláthatóságát és biztonságát.


ÚJ KOLLÉGA INTEGRÁCIÓJA

Az AR technológia különösen hasznos lehet nagyvállalatok, éttermek, szállodák számára, ha betanítási folyamatokról van szó.

Az új munkatársak képzése gyakran komplex és időigényes folyamat, különösen ha nagy, sokrétű szervezetről van szó.
Az AR segítségével a betanulási időszak jelentősen lerövidíthető, hiszen a virtuális valóságban a dolgozók gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek anélkül, hogy fizikailag jelen lennének a munkaterületen. A “digitális iker“ használatával szimulálhatók a különféle munkafolyamatok, így az újoncok valósághű környezetben sajátíthatják el a szükséges készségeket és ismereteket.
Leendő kollégáink a bonyolult feladatokkal kockázatmentes környezetben, potenciális veszély nélkül és gyorsabban ismerkedhetnek meg.

Visszajelzések alapján mondhatjuk, hogy ez egyben, egy kiváló munkavédelmi eszköz (is)!


MIÉRT AR?

Az AR technológia valódi, mérhető előnnyel bíró innovációt kínál a vállalkozásod számára. Képes arra, hogy a fizikai és digitális világot összekapcsolva új értékeket teremtsen, ami a felhasználót helyezi a középpontba.
Fordulj hozzánk kérdéseiddel, szakértő kollégáink segítenek megtalálni a tökéletes konstrukciót céljaidhoz!

Tegyél egy hatalmas lépést az innováció útján, és integráld az AR technológiát vállalkozásodba!

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi innováció a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az Augmented Reality csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

384534015_300801922654993_599049426985701074_n

Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!...

sim-on

Okos otthon

Sim-On szolgáltatás: Az ingatlanok digitális életútja...

396419829_342360888345122_2608447566955941632_n

Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak...

Scroll to Top