Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!

Az autópiacon óriási kínálat várja az érdeklődőket, legyen szó márka kereskedésekben sorakozó új autókról vagy már forgalomban lévő használt járművekről. E szoros piaci verseny következménye, hogy már nem elég az eladásra kínált autó minőségéről gondoskodni, az online hirdetések minőségére is gondolni kell! A 3D scannelés nyújtotta lehetőségek pont ebben a kérdésben segíthetnek neked, mert 3D szkenneléssel a személyes találkozóval közel egyenértékű megtekintési élményt nyújthatsz ügyfeleidnek, bizalmat építhetsz az érdeklődőkben azáltal, hogy a sokszor előnytelen fotók helyett tűpontos, élethű körbejárást biztosíthatsz az autók körül, nemcsak a jármű külsejét mutathatod meg pillanatok alatt, hanem a beltér összes részletét is!

Információ cunami, még több felhasználói élmény!

A gépkocsi körüli (és belüli) virtuális túrával nem csupán a kontraproduktív illusztrációknak inthetsz búcsút, hanem soha nem látott mennyiségű információt is átadhatsz ügyfeleidnek! A 3D túra közben az érdeklődő bárhol megállhat, és az autó bizonyos elemeire kattintva szöveges információkat olvashat, megtudhatja az autóra vonatkozó egyedi paramétereket, adatokat, extra szolgáltatásokat, amelyek vonzóbbá teheti az érdeklődő számára!

Ez az innovatív módszer lassan elengedhetetlenné válik azok számára, akik professzionális szinten szeretnének értékesíteni, kihasználva a digitális világ minden pozitívumát, nem beszélve arról, hogy a komolytalan érdeklődők számát is csökkentheted, hiszen a virtuális túrával rengeteg olyan kérdésre adhatsz választ, amelyekről korábban személyesen vagy telefonon kértek információt.

Szakértő csapatunk az igényeidre szabva segít megtervezni vevőid számára a legoptimálisabb 3D élményt, hogy már otthonuk kényelmében ülve is megfogalmazódjon bennük a vásárlási szándék. Célunk, hogy 100%-ban hatékony végeredmény szülessen, és ne neked kelljen foglalkozni a fotózás/videózás körüli feladatokkal!

Az innováció nem áll meg, győzd le vele a versenytársaidat!

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi innováció a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az Augmented Reality csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

384534015_300801922654993_599049426985701074_n

Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!...

sim-on

Okos otthon

Sim-On szolgáltatás: Az ingatlanok digitális életútja...

396419829_342360888345122_2608447566955941632_n

Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak...

Scroll to Top