Kereskedelem

3D SCANNELÉS: INNOVÁCIÓ A KERESKEDELMBEN

A 3D scannelés a legújabb és a leginkább wow élménnyel szolgáló eszköz a kereskedelem számára, ami számos új lehetőséget nyit az értékesítésben a marketingben és a kommunikációban.

Otthonunk kényelme = online vásárlás. Valós fizikai üzlet = személyes jelenlétet kívánó vásárlás.
2024-ben e két lehetőség, megfér egy mondatban? Ma már igen, a híd elkészült!

Nyújts olyan élményt, mintha valóban az üzletedben, ingatlanodban, múzeumodban… lennének!

Ez az egyedi technológia lehetővé teszi, hogy épületed egyediségét, hangulatát, különlegességeit úgy mutasd meg leendő és jövendőbeli vásárlóidnak, látogatóidnak, hogy közben nem kell lemondaniuk otthonuk kényelméről sem.
Építs hidat a fizikai üzletedet - amelyből a scannelés után digitális üzlet válik - és a sok százezer “netes vásárló” közé.
Ebben segítségedre lesz, hogy épületed “digitális ikertestvérébe” számos információt - szöveg, hang, videó, digitális tárgy - betehetsz, melyek támogatják a tajékozódást az információ szerzést és kiugróan megnövelik a vásárlói élményt.

Elkészült digitális épületedet, melyet akár végtelen mennyiségű adattal, információval tölthetsz fel, és amelynek csak a kreativitás és a jóízlés szab határt, könnyen megoszthatod bármely social felületeden, beágyazhatod honlapodba, elküldheted egy emailben vagy akár SMS-ben is!


LÉTESÍTMÉNYGAZDALKODÁS: A HATÉKONYSÁG ÚJ SZINTJE

A kollégák egy multifunkciós platformon keresztül navigálhatnak, kommunikálhatnak épületük "digitális ikertestvérében" - fotó, videó, PDF fájl, MP3 stb... segítségével - , így támogatva a folyamatok korrekt, precíz naplózását, a munka gördülékenységét.
Támogatást nyújt a problémák gyors, segítségkérés nélküli, önálló kezelésében, megoldásában. A 3D-s épület, a csak is rá jellemző információs tárának, napról-napra való bővülése teszi lehetővé, az extrém hatékony karbantartást.
Eszköz beszerzésre, fejlesztésre a legtöbb esetben nincs is szükség, hiszen a platform elérhető akár egy okostelefon használatával is!
Felhasználása intuitív, így aki egy okos készüléket magabiztosan kezel, ezt a platformot is használni tudja.

Spórolj időt, pénzt, energiát.

Olvass róla bővebben: Szolgáltatások/Augmented Reality/Épület karbantartás


REKLÁMOZD MAGAD ÚGY, MINT SENKI

Lehetséges egyszerre két helyen lenni? Ma már igen!

A 3D scannelés segítségével elkészítjük üzleted, szállodád, bevásárló központotok tökéletes digitális “ikertestvérét”, ami lehetőséget teremt vásárlóid, látogatóid számára, hogy személyes vásárlási élményeket szerezzen, miközben hazafelé tart a villamoson, vagy épp a Balaton partján iszogatja jól megérdemelt koktélját.

Hazánkban hallottál már ilyen reklámot:

• Látogass el üzletünkbe, szállodánkba, bevásárló központunkba… otthonod kényelméből és nézz körbe nálunk a legapróbb részletekig!
• “Digitális ikertestvérünk” segítségével egy kattintással fedezd fel épületünk bármely helyiségét, találd meg a számodra legérdekesebb információkat, akciókat!
• Szerezz mély benyomást szállodánkról, üzletünkről…, alakítsd ki saját véleményedet, anélkül, hogy autóba, villamosra, kerékpárra kellene ülnöd, védd a környezeted és spórolj időt magadnak!
• Vásárolj, bérelj ingatlant olyan információmennyiség birtokában, mint még eddig soha! Hagyjuk a múlt századi rettenes minőségű fotókat és fél információkat - mikor a 3D scannelés segítségével, megtekinthetem/megmutathatom a legapróbb részleteket is! A félreérthetőség minimalizálódik a bizalom pedig nő!
• Nézd meg üzletemet, szállodánkat, bevásárló központunkat…, akár a legapróbb részleteket is, virtuálisan, 3D-ben, mintha valóban ott lennél!

Kapsz egy világújdonság platformot, aminek segítségével innovatívan, digitálisan tudod megmutatni magad, és elsőrangúan fogsz tudni kommunikálni!
Számtalan lehetőséget kínál, csak meg kell találnod a számodra leghasznosabb módját.

Új hangod keletkezik, új ablak nyílik.


AR: INTERAKTÍV VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY

Az AR - kiterjesztett valóság - technológia bevonásával a vásárlók egy QR-kód beolvasása és egy app letöltése után, okos eszközük kijelzőjét használva intuitívan és egy új dimenziót nyitva használhatják a teret. Az élményt szöveges és videós üzenetek, valamint virtuális 3D tárgyak fokozhatják. Az AR nemcsak maivá és színessé varázsolja a vásárlást, de egyúttal forradalmi élményt is kínál.

Olvass róla bővebben: Szolgáltatások/Augmented Reality


DIGITÁLIS OKTATÁSI SEGÉD

Számos vállalat küzd azzal, hogy hatékonyan és biztonságosan tudja átadni a munkafolyamatokat. A frissen érkező kollégáknak a 3D scannelés erre is megoldást kínál. Egy intuitív felhasználói felületen keresztül a kollégák könnyedén megismerkedhetnek a vállalat működési elveivel, a termékekkel és a szolgáltatásokkal, ami nemcsak a betanulási időt csökkenti, hanem növeli a munkavégzés minőségét és hatékonyságát is.

Olvass róla bővebben: Szolgáltatások/Augmented Reality/Új kolléga Integrációja


+ EGY ÚJ BEVÉTELI FORRÁS

Egyes létesítmények - például plázák, hotelek, múzeumok, sportcsarnokok, reptér - extra, digitális, virtuális reklámfelületeket értékesíthetnek a leendő és jövendőbeli együttműködő partnereik számára, kihasználva a 3D scannelés kínálta előnyöket, ezzel növelve a bevételt és a látogatottságot. Továbbá tematikus alkalmakkor - például húsvét, valentin-nap, télapó - plusz digitális aktivitásokat is lehet építeni a 3D scannelésre.
Ilyen lehet a digitális nyuszi tojás keresés, amely szintén plusz bevétel szerzésre ad lehetőséget.
Számtalan lehetőség adja magát, itt is csak a kreativitás és a fantázia szabhat határt.

Összességében a 3D scannelés nemcsak technológiai újítás, hanem valódi értéknövelő eszköz a kereskedelem területén is, akár terméket, akár szolgáltatást szeretnél népszerűsíteni.

Keress fel minket, hogy eddigi tapasztalatainkkal és a napról-napra megjelenő újításokkal segíthessük céged, vállalkozásod digitális fejlődését.

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi innováció a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az Augmented Reality csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

384534015_300801922654993_599049426985701074_n

Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!...

sim-on

Okos otthon

Sim-On szolgáltatás: Az ingatlanok digitális életútja...

396419829_342360888345122_2608447566955941632_n

Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak...

Scroll to Top