Múzeum

FEDEZD FEL A MÚZEUMOK ÚJ DIMENZIÓJÁT: VIRTUÁLIS TÚRÁVAL A LÁTOGATÓK SZÍVÉBE!

Manapság, amikor annyi látnivaló csábítja az embereket, fontos, hogy a múzeumok is megtalálják a módját, hogyan keltik fel az érdeklődők figyelmét. Egy virtuális túra tökéletes eszköz lehet erre, hiszen lehetőséget ad a múzeumoknak, hogy különleges, interaktív módon mutassák be gyűjteményeiket, így vonzva be a látogatókat, akik később személyesen is ellátogatnak.


DIGITÁLIS TÉRKÉPRE FEL!

A fiatal generáció szinte kivétel nélkül online tájékozódik, így elengedhetetlen, hogy a kulturális lehetőségek is megjelenjenek a digitális térben.
Ma már minden családban van, de ismerősi körben mindenki biztosan ismer olyanokat, akik külföldön élnek és örömmel fogyasztanák az anyaországukhoz köthető tartalmakat. Az elkészült digitális iker a világ bármely pontján érdeklődésre tarthat számot, és ezt elő is tudjuk segíteni a több nyelven is elérhető tartalom generálásunkkal.
Egy virtuális túra modern és vonzó, a köldökzsinór szerepet is kiválóan betölti, valamint a világ bármely pontjáról megkönnyíti a kultúránkhoz való hozzáférést. Az online barangoláshoz rengeteg plusz információt adhatunk hozzá videók, linkek, PDF fájlok, fotók vagy digitális tárgyak formájában.

Ennek köszönhetően a múzeumok képesek lehetnek elérni és bevonzzani azokat a fiatalokat, külföldi magyarokat, akiknek, ennek híján nincs módjuk meglátogatni a magyar múzeumokat, tárlatokat, valamint azt a sokmillió külföldit, akiknek a fizikai távolság okán, nincs erre esélyük.


A VIRTUÁLIS TÚRA ELŐNYEI

A virtuális túra egy izgalmas bevezetést nyújthat a múzeum gyűjteményeibe, mely segít felkelteni az érdeklődést és növelni a látogatók számát. A látogatók a saját tempójukban fedezhetik fel a kiállításokat, még a látogatás előtt, ami hozzájárul a várakozás izgalmának növeléséhez. A virtuális bemutatók segítségével a múzeum képes egyedülálló történeteket és érdekességeket megosztani, amik még inkább felcsigázhatják a közönséget.


EGY ÚJ BEVÉTELI FORRÁS

Gondolkoztatok már azon, hogy amikor egy kiállítás véget ér, mi lesz azzal a rengeteg befektetett munkával, a kiállítás atmoszférájával, azokkal órákkal amikor még csak terveztétek, majd belevágtatok és mikor büszkén ország-világ elé tártátok remekbeszabott kiállításotokat? Egyszer csak eltűnik, elillan, mintha soha nem létezett volna? És a látogatók sem láthatják, élhetik át már soha?
Nem kell így lennie!

Ajánljuk, hogy még a kiállítási időszakod közepette - ideális estben jóval előtte - vedd fel velünk a kapcsolatot, mi lescanneljük, azaz 3Dimenzióban megörökítjük kiállításodat, mely így bármikor megmutatható és egyben eladható termékké is válik.
A fejlesztési szakasz utolsó harmadában járunk azzal a újdonságunkkal, ami lehetővé teszi, hogy az általunk megörökített kiállításokat, utólagosan megnézhessék, miután az érdeklődők kifizették az online jegy árát.

Így az intézmény kiállításai nem vesznek el, XXI. századi módon tudsz kommunikálni, továbbá folyamatos, saját bevételhez juthatsz!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, keress minket, segítünk még jobban megismertetni ezzel az egyedi, újszerű lehetőséggel.


DIGITÁLIS TÁRLATVEZETÉS

A személyes információ átadását, annak hangulatát, varázsát semmi nem pótolhatja.

De talán már veletek is előfordult, hogy szabadságolás, betegség, egyéb okból kifolyólag kevesen voltatok és vannak olyan kis tárlatok, múzeumok is, ahol a tárlatvezetés nem biztosított.
Ilyen esetekre is kínáljuk digitális iker szolgáltatásunkat, melyben belső navigációt és menürendszert tudunk létrehozni. Ekkor csupán egy okos eszköz segítségével a menürendszer intuitív használatával tudjuk látogatóinkat végigvezetni kiállításunkon, miközben láthatják a helyes közlekedési irányt valamint hallhatják és láthatják az általunk megadott információkat.

Lehetőség van digitális tárgyakat elhelyezni a digitális térben, melyek lehetnek a múzeum tárgyai is, pl.: edények, ruhák, festmények. Ennek előnye, hogy ezek a tárgyak - ugyan úgy, mint a ma használatos okos eszközök bármelyikén - nagyíthatóak, 360 forgathatóak, így sokkal mélyebb információ átadására alkalmas.
Egy ilyen lehetőség jól jöhet akkor is, amikor egy olyan tárgyat szeretnénk megmutatni, amit "normális esetben", sosem adnánk/adhatnánk a látogatok kezébe.

Tudjuk, kicsit szentségtörésnek hangzanak e lehetőségek, de ha szeretnél erről még többet megtudni - keress minket, örömmel segítünk.


TEGYÉL EGY LÉPÉST A JÖVŐ FELÉ, DIGITALIZÁLD A KULTÚRÁT!

Ne hagyd, hogy múzeumod lemaradjon a digitális forradalomról! Egy virtuális túra nemcsak a fiatalabb korosztály megcélzására alkalmas, hanem arra is, hogy marketing előnyre tegyél szert a vesenytársaiddal szemben. Élénkítsd fel a múzeumi élményt és tárj fel új horizontokat a digitális világban, hogy múzeumod a kulturális látnivalók térképén is megjelenjen.
Az elkészült digitális műalkotást könnyen megoszthatod a social felületeken, emailben, de akár SMS-ben is, valamint beágyazható honlapodba.

Ha készen állsz arra, hogy virtuális túrát készíts, vagy további információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Segítünk, hogy múzeumod új magasságokba emelkedjen!

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi innováció a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az Augmented Reality csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

384534015_300801922654993_599049426985701074_n

Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!...

sim-on

Okos otthon

Sim-On szolgáltatás: Az ingatlanok digitális életútja...

396419829_342360888345122_2608447566955941632_n

Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak...

Scroll to Top