Rendezvény

MIÉRT KÉSZÍTS 3D VIRTUÁLIS TÚRÁT A RENDEZVÉNYTEREDRŐL?

Fedezd fel, hogyan hozhatod közelebb rendezvénytermedet - vagy kültéri rendezvényhelyszínedet - a potenciális ügyfelekhez egy innovatív módon: készíts 3D virtuális túrát! A 3D scannelés nem csupán egy modern megoldás, hanem egy olyan eszköz is, amely valósághűen, minden részletében bemutatja a teret, így az érdeklődők kényelmesen, saját otthonukból is bejárhatják azt.


INNOVÁCIÓ A BEMUTATÁSBAN

A 3D virtuális túra a legújabb technológiák segítségével készül, ami lehetővé teszi, hogy a látogatók szabadon mozoghassanak a térben, változtathassák a helyszín kialakítását, megismerhessék és a beépített vonalzóval megmérhessék a rendezvényterem adottságait. Ez a formabontó megközelítés azon túl, hogy lenyűgözi az érdeklődőket, kiemeli a helyszínt a versenytársak közül is!


VEVŐSZERZÉS HATÉKONYAN

Egy jól megkomponált 3D virtuális túra növeli az érdeklődők számát, mivel könnyen megosztható online felületeken, közösségi médiában és e-mailben is. Az érdeklődők azonnal láthatják, hogy rendezvénytered milyen lehetőségeket rejt, így sokkal valószínűbb, hogy felkeresnek személyesen is, vagy éppen lefoglalják a helyszínt.


BIZALOMÉPÍTÉS

A 3D scannelés által létrehozott virtuális túra azon túl, hogy rendkívül impresszív, még hiteles is.
Olyan hasznos információk megjelenítésére ad lehetőséget, amelyre a hagyományos fotók nem képesek. Elhelyezhetsz benne például videót, PDF fájlt, prezentációt, fotót, zenét vagy akár linket is, ami segít abban, hogy bizalom alakuljon ki közted és a potenciális ügyfelek között. Tudni fogják, hogy mit kínálsz, nincsenek rejtett részletek, ezáltal kisebb a kockázat az esetleges félreértésekkel kapcsolatban.


TEGYÉL EGY LÉPÉST A JÖVŐ FELÉ!

Ne maradj le a technológiai újításokról, válaszd a 3D scannelést, hogy bemutatkozz a nagyvilágnak!
Óriási a verseny a rendezvényhelyszínek piacán (is), ezért nagyon fontos, hogy azonnali szimpátiát kelts egy érdeklődőben, amint találkozik a hirdetéseddel az interneten. Épp ezért egy virtuális túrára nem lehet kizárólag marketingeszközként tekinteni, mert ez valójában egy befektetés a jövőbe, amely megtérülhet a növekvő ügyfélszám és a megerősödött ügyfélkapcsolatok révén.

Készítsd el rendezvénytered virtuális ikertestvérét és tedd lehetővé, hogy mindenki felfedezhesse, mi tesz téged különlegessé!


Ha elhatároztad, hogy belevágsz, vagy többet szeretnél megtudni a folyamatról, vedd fel velünk a kapcsolatot! Jövőképünk, hogy segítsünk a lehető leghitelesebben bemutatni a szolgáltatásaidat minden érdeklődőnek.

További szolgáltatásaink:

mérnök

Mérnök

3D Scannelés: Forradalmi innováció a mérnöki...

keresk2

Kereskedelem

3D scannelés: Innováció a kereskedelemben!...

Unknown-3

AR

Fedezd fel az Augmented Reality csodálatos világát!...

Mzm1

Múzeum

Fedezd fel a múzeumok új dimenzióját...

rendezv.

Rendezvény

Miért készíts 3D virtuális túrát a rendezvényteredről?...

Veresegyház_Hegyek.kulso

Ingatlan

Hogyan segíthet a 3D szkennelés az ingatlan...

384534015_300801922654993_599049426985701074_n

Jármű

Gyorsulj rá az eladásokra 3D scanneléssel!...

sim-on

Okos otthon

Sim-On szolgáltatás: Az ingatlanok digitális életútja...

396419829_342360888345122_2608447566955941632_n

Szállás

Több kutatás is kimutatta már, hogy egy szolgáltatónak...

Scroll to Top